Szórakozás

Alekosz 50 milliót bukhat – Gusztustalan, amit tett

Az exvillalakókat sokkolta, hogy Alekosz a konkurenciához szerződött. Mindenki elítéli, amit a VV4 nyertese tett, ráadásul úgy vélik, a görög hősre már csak kevesen kíváncsiak.

A ValóVilág, illetve az Alekosz feleséget keres című műsor veteránja a legnagyobb titokban a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorához szerződött. A probléma nem csupán erkölcsi természetű, hiszen Alekosznak még mindig élő szerződése van az RTL Klubbal. Ennek megszegése komoly következményeket von maga után, többek között visszavehetik a görög nyereményét. A számítások szerint Alek csaknem 50 millió forintnyi nyereménnyel távozott annak idején anyacsatornájától, amit az ÖsszeEsküvőkkel most kockára tett. Kérdés, vajon a TV2 tud-e annyit fizetni Alekosznak, hogy nyereségesen zárja a botrányos ügyet? És ez csak az anyagi vonzata a történetnek, az erkölcsi dolgokról nem beszéltünk.

Baukó (VV) Éva és Gigi életükben talán először értettek egyet, amikor megtudták, hogy egykori lakótársuk mit tett. Úgy vélik, semmiképpen nem szép elpártolni egy olyan csatornától, ahol felemelték az embert, ráadásul továbbra is munkát adnak neki. Alekosz exe, Tünde viszont másképp látja a dolgot. Szerinte a VV-nyertest egyáltalán nem foglalkoztatta az RTL Klub az utóbbi időben, így nem csoda, hogy elpártolt tőlük. Tünde azt is tudni véli, hogy a görög hős neheztel az RTL Klubra.

Alekosz egyébként az utóbbi időben egyáltalán nem kereste egykori játékostársai társaságát, így természetesen azt sem árulta el nekik, hogy mire készül. Gigi azt állítja, pletykák mindig is keringtek arról, hogy egy-egy exvillalakót el akar csábítani a TV2, de arról nem tud, hogy konkrétan bárkit megkerestek volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik