Szórakozás

Lelki segítő lesz Erdélyi Mónikából

Szakmát vált Erdélyi Mónika, aki jelenleg coachképzésen vesz részt. Az egykori műsorvezető így párkapcsolati, vállalkozásvezetési és életvezetési problémákban is tanácsot adhat másoknak.

Átképzi magát Erdélyi Mónika, aki úgy döntött, coachszakembernek tanul – írja a Bors. A televíziós munkák nélkül maradt egykori műsorvezető szűkszavúan nyilatkozott új tervéről.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

„Ez a szakma sokkal emelkedettebb annál, hogy erről ezen a fórumon beszéljek, hogy aztán kiforgassák a szavaimat, és a sárba tapossanak – nyilatkozta a Mónika-show egykori háziasszonya. Az utóbbi időszak nem volt zökkenőmentes Erdélyi Mónikának, hiszen nem csak képernyős munka nélkül maradt, vállalkozásai is egyre nehezebben mentek, sőt párkapcsolata is zátonyra futott. Ám ezek a fordulatok még előnyére is várhatnak a tanácsadói szakmában.

„A coachok szakmailag és emberileg is megbízható, felkészült szakemberek. Ebben a szakmában az lehet jó, aki maga is megjárta a személyes fejlődés rögös útját – nyilatkozta a Borsnak Wiesner Edit, a Coachok Szakmai Szövetségének elnöke, aki szerint Erdélyi Mónika sikeres szakemberré válhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik