Szórakozás

Erdélyi Mónika berágott Hajdú Péterre

Miután kiderült, hogy nem ő lesz a TV2 új szuperprodukciójának, az ÖsszeEsküvőknek a női műsorvezetője, törölte a show-mant az ismerősei közül.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 16-án indul a TV2 új valóságshow-ja, az Összeesküvők, amelyben házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek játsszák majd a főszerepet. A reality női műsorvezetői posztjára többen is pályáztak, köztük a VIVA Tv VJ-je, Iszak Eszter és az RTL Klub egykori üdvöskéje, Erdélyi Mónika, ám végül – szintén a konkurencia által felfedezett – Peller Mariann lett a befutó.

Erdélyi Mónikát érthető módon igencsak rosszul érinthette a TV2 döntése, hiszen mióta lekerült a képernyőről, nem láthattuk sehol. Vállalkozásai sorra csődbe mentek, szakított gyermeke apjával, így most egyedül kénytelen gondoskodni két kislányáról.

A kibeszélőshow koronázatlan királynője éppen ezért úgy döntött, törli ismerősei közül a Facebookon a műsor producerét, Hajdú Pétert, bosszút állva ezzel az őt ért méltatlan helyzet miatt – legalábbis így véli a show-man, aki nemrég megdöbbenve tapasztalta,hogy ő és Mónika már nem ismerősök a népszerű közösségi oldalon.

“Nyilván megpróbálom kiheverni ezt a traumát, bár amikor észleltem az esetet, akkor a sírás fojtogatott” – humorizált a Frizbi műsorvezetője, aki biztos abban, hogy Mónika így áll bosszút amiatt, hogy nem őt teszik a képernyőre.

Erdélyi Mónika nem kívánta kommentálni a történteket, csupán annyit fűzött hozzá: nem tudja, miről van szó, és már jó ideje nem látogatta meg Facebook-oldalát – számolt be a STOP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik