Szórakozás

Erdélyi Mónika albérletbe költözött

A Mónika-show egykori háziasszonya képtelen eladni érdligeti házát.

Úgy tűnik, senkinek sem kell Erélyi Mónika és volt kedvese közös otthona. Az ingatlant jelenleg 57 millióért árulják, ami tízmillióval kevesebb, mint az eredeti ár, de még így sem akad rá vevő. A házat jelentős jelzálog terheli, ráadásul az APEH máris végrehajtást rendelt el Mónika régóta veszteséges, szépségápolással foglalkozó cége ellen, miután az ingatlan szerepel cégének telephelyeként is.

A Nők Lapja Cafe információi szerint, Mónika gyermekeivel hónapokkal ezelőtt albérletbe költözött, és már nem él a luxusházban.

Régóta tudni lehet, hogy Mónika anyagi gondokkal küzd, mióta kibeszélőshow-műsora után a Reggeli csapatától is el kellett búcsúznia. Bár távozása után a pletykák szerint az RTL Klub fizetett neki „bánatpénzt”, úgy látszik, abból nem sokáig futotta. Ráadásul vállalkozásai is a csőd szélére kerültek.

Novemberben számoltunk be róla, hogy a Mondén szépségszalont ugyan még hirdeti a honlapján, ám kiderült: augusztus végén lejárt a bérleti szerződése. A „Lélegzetelállító Elegancia” menyasszonyi szalon egyik részéből élelmiszerbolt lett, míg fitnesztermét kénytelen volt végérvényesen bezárni.

AJÁNLOTT LINK:

Albérletben él az RTL elküldött sztárja (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik