Szórakozás

Mi lesz veled, Mónika? – A TV2 az utolsó esélye

A show műfaj nagyasszonyának a csatorna castingja az egyik utolsó lehetősége. Iszak Eszter azonban könnyen meghiúsíthatja újbóli felemelkedését.

Mint arról korábban beszámoltunk, keresi a TV2 a Megasztár és az ÖsszeEsküvők című napi reality show műsorvezető párosát. A tehetségkutató férfi házigazdája már biztos, hogy Tilla lesz, ám az, hogy az éppen szabadságát töltő Liptai visszatér-e a produkció kezdetére, már koránt sem biztos.

Az eredetileg török formátumú valóságshow műsorvezetőiről sem tudni sokat. A pletykák szerint a konkurens csatorna, az RTL Klub egykori nagyasszonya, Erdélyi Mónika a legesélyesebb a hölgyek közül, de szóba jöhet még Orosz Barbara, Iszak Eszter, Peller Mariann és Demcsák Zsuzsa is.

Erdélyi Mónika egy évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, ennek ellenére mióta lekerült az RTL képernyőjéről, nem láthattuk sehol. Vállalkozásai sorra csődbe mentek, szakított gyermeke apjával, így most egyedül kénytelen gondoskodni két kislányáról.

Iszak Eszter – Mónika „legveszélyesebbnek” vélt ellenfele – koránt sem rendelkezik akkora szakmai tapasztalattal, mint a hazai kibeszélő show-k koronázatlan királynője, viszont fiatal, csinos, remekül helyt áll a VIVA Tv műsorvezetőjeként és a TV2 A Nagy Duett című műsorában is bizonyított már SP oldalán.

A Bors című napilap megkereste Mónikát, aki nem kívánt nyilatkozni a témában, Eszti viszont nem cáfolta, hogy castingon járt a csatornánál. Mint mondta, remek kapcsolatot ápol a TV2 munkatársaival. Szóba kerültek már közös tervek a jövőre nézve is, de ezekről egyelőre nem akart többet elárulni. Mindenesetre számára anyacsatornája a legfontosabb, de mellette természetesen szívesen kipróbálná magát a kereskedelmi televíziónál is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik