Szórakozás

Durván megalázták az RTL Klub kirúgott sztárját

Durván megalázták VV Cristofelt a Showder Klubban. Gyökérnek nevezték, de még kubai származását is megkérdőjelezték. Rajongóiról pedig azt állították, hogy írástudatlanok.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tény, hogy Cristofelt nem az eszéért szeretjük, de az vitathatatlan, hogy sok néző miatta kapcsolt a ValóVilágra. Azt egyébként Benk Dénes is beismerte, hogy neki is a fiú volt kedvence a luxusbörtönben. Ettől függetlenül csillogott a szeme, amikor nyilvánosan alázta az exvillalakót.

Azzal nyitott, hogy Cristofelnek elfelejtettek szólni, mert attól még nem kubai, hogy a Havanna lakótelepen született. Kedves Dénes! Most szeretnénk megvédeni egy kicsit Cristofelt. A Havanna lakótelep valóban jó poén, csak az a baj, hogy kicsit hiányosak az ismereteid, amivel szerintem nem kellene villogni. Ha valóban igényes szeretnél lenni, nem ártana utánanézni megtaposott áldozataidnak, még ha azokat „gyökérnek” is tartod. Cristofel édesanyja ugyanis valóban kubai, családja ma is ott él. A villalakót tehát nem a poén kedvéért hívták kubainak.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Továbbmenve, attól, hogy te személyesen sötétnek tartod Cristofelt, még a rajongóit nem kellene hülyének beállítani, és azt a következtetést levonni velük kapcsolatban, hogy írástudatlanok. Vagy te is az vagy? Hiszen beismerted, hogy ő volt a kedvenced. Nem lehet, hogy Cristofel rajongói csak szórakozni akartak, amíg a fiút kukkolták? Mert azt senkiről ne feltételezzük, hogy azért nézte Veronika szerelmét, mert még pluszinformációt várt tőle a doktori disszertációjához. Hacsak nem éppen hasonló személyiségekről írta azt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik