Szórakozás

Civil munkába áll a ValóVilág csődöre? Esküvőt tervez

Az egyik közösségi oldalon található adatlap szerint, VV Cristofel a villalét után egy felkapott budai szórakozóhelyen dolgozik.

Fura dologra lettünk figyelmesek az egyik közösségi oldalon, amelyen a ValóVilág kubai csődörének adatlapja is megtalálható. A profil tanúsága szerint a dumagép az egyik közkedvelt szórakozóhelyen dolgozik pultosként. Mindez nem lenne meglepő, hiszen a villa skalpvadásza többször is hangoztatta már, vendéglátóipari tanulmányokat folytat. Az ilyen jellegű oktatási intézményekben kötelező a vendéglátói gyakorlat is, melyet a diákok általában egy-két hónap alatt teljesítenek különböző szolgáltató-egységekben. Azonban nehezen tudtuk elképzelni, ahogy a külsejére sokat adó egykori villalakó a pult mögött állva töltögetné a poharakat. Így magát az érintettet kerestük, hogy utánajárjunk a dolognak.

“Tényleg vendéglátó ipari suliba járok, de most egy évet halasztottam a média miatt. Szó sincs kötelező gyakorlatról, meg budai pultos melóról. Nekem most más terveim vannak” – hadarta Cristofel megállás nélkül. – “A legfontosabb dolog most az életemben, hogy Veronikát feleségül vegyem. Ha lesz lehetőségem rá, még a villában elveszem. Lánykérés, esküvő, nászéjszaka, kész szappanoperát csinálok, ha bent házasodhatunk össze.”

Persze felmerül a kérdés, hogy mindehhez elég érett-e a tizennyolc éves nőcsábász, aki nem tagadja, hogy nap mint nap bepróbálkoznak nála a csajok.
“Mivel mindenfelé hívnak fellépni a kiscsajok is nyomulnak rám. Én viszont pattintom őket, hiszen szerelmes vagyok Veronikába, engem csak ő érdekel.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik