Szórakozás

Újra levetkőzne az RTL Klub rettentően ciki sztárja

Haknizni és vetkőzni szeretne a ValóVilág friss kiesője, VV Dya. A fekete bombázónak ugyanis nagyon tetszik az a „munka”, amikor exvillalakóként diszkókban kell buliznia a fiatalokkal. Úgy tűnik, ennél többre jelenleg nem is vágyik.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem go-gózna, nem pornózna, ám mindenét megmutatná a legismertebb férfimagazinnak VV Dya, akinek nagy álma, hogy egyedül is szerepelhessen a Playboy címlapján. Egyébként, annak idején éppen azért szabatott magának nagyobb ciciket, hogy egy ilyen sajtótermékben pózolhasson. Álma aztán valóra is vált. A Playboyban annak idején barátnőjével pózolhatott a fekete szépség, és a képek meglehetősen provokatívra sikerültek. Ám úgy tűnik, hogy az exvillalakónak ez kevés volt, most már egyedül is szívesen ledobná a bugyiját.

A playmate természetesen beszélgetésünk alatt szerette volna azt is bebizonyítani, hogy ő nem egy buta lány, ezért elmondta, hogy jelenleg végzős a Zsigmond Király Főiskola üzleti kommunikáció szakán. És naná, hogy miután már megunja a haknizást, B tervként a médiában szeretne dolgozni. Nyelvvizsgázni is akar, de most inkább még kicsit várja a férfimagazinok felkérését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik