Szórakozás

Súlyos beteg a ValóVilág sztárja? Meghalhat?

Meglehetősen aggasztó pletykákat hallani VV Seherezádéről. Azt suttogják, hogy a lány anorexiás, vagyis koplal, hogy sovány maradjon. Ismerősei ezt tagadják, de a kiesett villalakók aggódnak a szőkeségért.

„Seri nagyon keveset eszik, állandóan a súlyára figyel. Érthető, ha nem akar meghízni, de szerintem ezt ő már túlzásba viszi. Egyelőre talán még nem kórosan sovány, de ha így halad, szerintem baj lesz” – állítja az egyik exvillalakó. Ráadásul a lány a napokban szakított Gergővel, ami vélhetően még jobban megviseli majd. A szakemberek szerint ez tovább veszélyeztetheti az egészségi állapotát.

Noha az anorexiát sokan komolytalan divatbetegségnek tartják, ám végzetes következményekkel járhat. A szakirodalom szerint a testképzavar kialakulása után a halálozási arány eléri a 8-9%-ot, ez pedig semmiféleképpen nem lebecsülendő adat. Ezért is fontos, hogy Seherezádéra a jövőben még inkább figyeljenek társai és a műsor készítői is.

A luxusbörtönben egyébként állandó orvosi felügyelet van. A szerkesztők állítják, nem fajulhat odáig senkinek a betegsége, hogy az tragédiába torkolljon. Ha ugyanis valakin gyanús jeleket észlelnek, azonnal orvoshoz viszik. Seherezádénak eddig még nem volt komoly egészségügyi problémája a luxusbörtönben.

A lányról egyébként találtunk egy olyan felvételt az interneten, ahol valóban rémisztően sovány. Ha nem láttad, érdemes megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik