Szórakozás

Anyácska szerint Oláh Ibolya most sem boldog

Az énekesnő nevelője, Anyácska nehezen tudta elfogadni Oláh Ibolya leszbikus kapcsolatát. Szerinte az énekesnő mássága felvállalásával csak nehézségeknek teszi ki magát.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Futótűzként terjedt a hír, miszerint a Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya leszbikus párkapcsolatban él. Oláh Ibolya ügyvédjén keresztül üzenet a sajtónak, melyben elismerte, hogy egy azonos nemű táncosnővel él együtt. Ám az énekesnő állítja, nem számít, hogy párja milyen nemű. A lényeg, hogy mellette megtalálta azt a boldogságot, amelyre mindig is vágyott.

Azonban másképp látja Ibolya helyzetét egykori nevelője, Anyácska. A tiszadobi nevelőotthon vezetője szerint fogadott lánya megítélésén sokat rontott  a “nagy” bejelentés. Illés Aranka ugyanis félti az énekesnőt attól, hogy az egyébként is viharos természetű Ibolyát most még több támadás éri majd leszbikus kapcsolata miatt. Anyácska jól ismerve a tiszadobi gyermekotthonban cseperedett énekesnő gyerekkorát, úgy véli, az énekesnő ebben a kapcsolatában sem lehet maradéktalanul boldog. Ugyanis Anyácska szerint Oláh Ibolyának egyetlen esélye a boldogságra a családalapítás. Az énekesnő egykori nevelője úgy látja, a gyermekvállalás az, mely meghozhatja Oláh Ibolya számára a teljes boldogságot. Szerinte minden más, – jelenlegi kapcsolatát is beleértve – csak átmeneti örömet hozhat a nehezen kezelhető énekesnő életébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik