Szórakozás

Kínos videó: Keresztes Ildikó másságáért cikizte a Megasztár énekesét

Egy fellépés alkalmával nyíltan köszörülte a nyelvét Oláh Ibolya másságán Keresztes Ildikó, aki mókásan célozgatott az énekesnő leszbikus beállítottságára.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Meglepő videóra bukkantunk az interneten. A felvételen Keresztes Ildikó egy klubkoncert során a nemrég leszbikus kapcsolatát nyíltan vállaló Oláh Ibolyát szólította színpadra. Azonban a mentor nem tudta megállni, hogy ne élcelődjön duett-társa szexuális beállítottságán. Keresztes ugyanis hangsúlyozta, a számot eredetileg Novák Péterrel tervezte elénekelni, ám rájött, hogy két nő sokkal jobb együtt, mint egy férfi-női páros. Az énekesnő ezzel utalt Oláh Ibolya leszbikus kapcsolatára. A rekedt hangú énekesnő azonban még akkor sem fejezte be a nyelvköszörülést, mikor Oláh Ibolya a színpadra lépett. Keresztes Ildikó ugyanis a ’Most már annyi a kígyónak’ kijelentéssel mókázott tovább.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Sőt, az énekesnő még azt is hangsúlyozta a színpadi felállásban, Ibolya inkább egy férfit testesít meg, míg ő a női oldalt képviseli. Oláh Ibolya a beszólásokat csak kínos mosolygással próbálta hárítani, kevés sikerrel. Hiszen Keresztes Ildikó végül feltette az i-re a pontot. Piszkálódását ugyanis azzal zárta, hogy mindenkit hidegen hagy milyen jól énekel Oláh Ibolya. Az énekesnő így is, úgy is csak azzal tud címlapra kerülni, ha a koncert során vele is összemelegszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik