Szórakozás

Csak leszbikus kapcsolata miatt érdekes a magyar sztár?

Gallusz Nikolett és Oláh Ibolya is nagy bejelentést tett. Mindketten azzal álltak elő, hogy lányokhoz vonzódnak. Vajon mi felvállalásuk oka?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Na persze, ha szembesítenénk őket ezzel a gyanúval, nyilvánvalóan mind a ketten azt mondanák, épp annyira vágytak magánéletük ezen részének kiteregetésére, mint búcsúban egy pofonra. Az azonban mindenesetre vitathatatlan, mióta kiderült, hogy lányba szerelmesek, mindketten sokkal többet szerepelnek a sajtóban.

Csézy szerelmének öngyilkossága kapcsán is bebizonyosodott, hogy a hírességek magánéletében bekövetkezett extrém történések felpezsdítik az érdeklődést a munkájuk iránt. Liptai Claudia népszerűsége is megnőtt miután Daróczi Dávid öngyilkos lett, a TV2-nek jelentős nézőt hozott, ami a műsorvezetőnek tragédiát jelentett. Állítólag Csézy zenéje iránt is megnőtt a kereslet, vélhetően nem lesz ez másképpen Ibolya, illetve Niki esetében sem.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, mennyire tudják, vagy akarják majd kihasználni a feléjük irányuló érdeklődést, mikor jön ki új videóklipjük, esetleg mikor lesz nagyszabású koncertjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik