Szórakozás

“Isteni csoda” az X-Faktorban – kínos pillanatok az adásban

A Rocktenors számára felfoghatatlan, hogy harmadszor is sikerült győzedelmeskedniük a párbajon. "Negatív" rekordjuk a 2011-es X-Faktor legjobb csapata címéig repítette őket.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem volt még olyan versenyző a tehetségkutató történetében, aki négy adás alatt hétszer énekelt volna. Legalábbis eddig. A Rocktenors tagjai ugyanis múlt hét szombaton rekordot döntöttek: az élő show-kban – egy adás kivételével – rendszeresen a párbajozók között álltak, ám hiába kerültek hétről-hétre a kiesés szélére, egyszerűen kigolyózhatatlanok. Eddig a mentorok, leutóbb pedig a nézői voksokat tartalmazó boríték mentette meg őket a könnyes búcsútól; sőt mi több, az Ikrek és az Apollo23 legyőzésével, már biztosan kijelenthető, hogy az X-Faktor második szériájának legjobb csapata: a Rocktenors.

“Ami most szombaton történt, egy isteni csoda. Azt gondolom, hogy Isten valahogy irányította az emberek kezét, más magyarázatot nem találok arra, hogy az Apollo23 elleni párbajból is győztesként kerültünk ki. Mikor már csak négyen álltunk a színpadon, éreztük, hogy ismét bajba kerültünk, de azt hittük, hogy Kováts Verával kell majd megmérettetnünk. Megfordult a fejünkben, hogy a harmadik párbaj lesz az utolsó, és itt számunkra véget ér a verseny, attól függetlenül, hogyan teljesítünk majd a másik énekessel szemben. Biztosak voltunk abban, hogy ha boríték nyitásra kerül sor, esélyünk sem lesz… Egyszerűen felfoghatatlan, ami történt” – nyilatkozta portálunknak a párbaj után a fiúbanda testvérpárjának idősebbik tagja, Mező Zoltán.



“Nagyon örülök annak, hogy kaptunk egy újabb esélyt, és ami számunkra a legfontosabb, hogy ezúttal a nézőktől, a rajongóktól. Köszönjük nekik ezt a lehetőséget, és ígérem, hogy élni fogunk vele. Jövő hétre egy olyan produkciót állítunk össze, amit talán egy kicsit közelebb éreznek majd magukhoz” – ígérték a fiúk, akik egyáltalán nem neheztelnek mentorukra, Geszti Péterre amiért nem mellettük, hanem az Apollo23 mellett tette le a voksát.

“Reálisan kell látnunk. Ez egy verseny, nemcsak számunkra, hanem a mentorok számára is. Péter azt nagyon jól látta, hogy az Apollo23-as srácok népszerűbbek, populárisabbak, jól néznek ki, szexik, nagy a tábor mögöttük és a csajok imádják őket. Ezzel szemben itt vagyunk mi hárman, – ezzel a csodálatos alkattal megáldva – akik metál számokat énekelnek és már háromszor párbajoztak. Teljesen megértem a döntését, én ugyanúgy azt mondtam volna a helyében, hogy mi menjünk haza” – álltak ki mentoruk mellett a tehetségkutató humorgyárosai, akik előtt már csak egy cél lebeg: túljutni a következő két fordulón és ott lenni a legjobb hat énekes között.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik