Szórakozás

Friss hír Oláh Ibolya leszbikus kapcsolatának ügyében

Döme Barbara

2011. 11. 04. 09:00

Oláh Ibolya Anyácskája biztos abban, ha ma valaki a saját neméhez vonzódik, „nehéz sorssal kell szembenéznie”. Ugyanakkor a Hír24-nek elmondta, most is Ibolya mellett áll.

Korábban a témában:

oláh (oláh, )
Fotó: MTI / Bruzák Noémi

A hír bombaként robbant a napokban: egy táncos lánnyal él együtt az egykori Megasztáros. Ibolya ügyvédjén keresztül erősítette meg a róla szóló pletykákat. Az énekesnő röviden közölte a nyilvánossággal, hogy korábban volt férfikapcsolata, de most egy bájos lánnyal él együtt. Boldogságukat magánügyüknek tartják, viszont titkolni nem lehet azt, ami nyilvánvaló.

Az üggyel kapcsolatban a Hír24 Ibolya legfőbb bizalmasát, Illésné Ancsán Arankát is megkereste. Anyácska azt mondta, Ibolya magánéletéről mással nem szívesen beszél, hiszen ha ő megoszt vele valamit, azt nem azért teszi, hogy később az újságokban lássa viszont.

Viszont azt a véleményét nem rejtette véka alá, hogy szerinte, ha ma valaki a saját neméhez vonzódik, nehéz sorssal kell szembenéznie. Ám ha ilyen érzésekkel találja valaki szemben magát, nem dönthet másként, ez nem egy választható dolog. Anyácska biztos abban, hogy az emberek ítélkezni fognak Ibolya felett, mert a társadalom nem elfogadó a mássággal szemben. Anyácska határozottan állítja: ha segítségre lesz szüksége az énekesnőnek, és ő tud neki segíteni, akkor mellette áll majd.

Kíváncsiak lettünk volna arra is, hogy Ibolya egykori szerelme, Pisti tud-e a lány új kapcsolatáról, és ahhoz mit szól. Erre azonban Aranka nem tudott vagy nem akart válaszolni.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.