Szórakozás

Újra pucérkodással keresi pénzét az RTL Klub sztárja

A plasztikázott egykori villalakó büszkén hirdeti közösségi oldalán, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő Erotika Expón színpadra áll.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bizony nem lehet könnyű a hirtelen jött hírnév után a reflektorfényben maradni. Különösen az olyan emberek esetében nem, mint az egykori villalakók, akikre a játékból kikerülve egyre kevesebben kíváncsiak. Persze mindez érthető, hiszen szinte megkönnyebbülés, hogy nem kell nap mint nap Éva fülsértő hangját vagy Szandika hisztijeit hallgatni. Azonban a szőke ciklonok mindent megtesznek, hogy a villalét után is talpon maradjanak. Az egyedül a nyávogáshoz és fenékriszáláshoz értő Szandika korábban sem titkolta, hogy a testéből él. Így ezúttal is a dolgok könnyebbik végét ragadta meg a plasztikcica, aki most visszatér az erotika világába.

A szilikonszájú lány ezúttal az Erotika Expón lép majd színpadra. Úgy látszik a rendezvényen való a pózolásért jól fizethetnek, hiszen a férfiak kedvenc eseményén a ValóVilág korábbi szériájának több szereplője is fellép. Míg Gigi és Olivér mikrofont ragadnak a rendezvény műsorvezetőiként, addig VV Éva, Jerzy, Szandika és a kubai csődőr, Cristofel egy meglepetésshowal is készülnek. Aggodalomra tehát semmi ok, van élet a villa után. Hiszen a szexipar még az egykori villalakókat is tárt karokkal várja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik