Szórakozás

Nem kell a Playboynak az RTL Klub sztárja, hiába ajánlkozik

Úgy tűnik, mégsem teljesülhet Baukó Éva álma, miszerint hét számjegyű összegért ledobhassa a textilt. A Playboy ugyanis ennyit nem kíván az ex-villalakóra áldozni.

Azt egyébként a magazin mindig is hét pecsétes titokként kezelte, hogy kinek mennyit fizetett a képekért. A pletykák szerint eddig Liptai Claudia gázsija volt a legmagasabb, de ezt hivatalosan soha senki nem erősítette meg. Mint ahogyan azt sem, hogy átlagban néhány százezer forintot kapnak a celebek, ha mindenüket megmutatják. VV Gigi honoráriumáról sincsenek hiteles információk, azt azonban megtudtuk, hogy az ő fotóival eladott lapszám beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Visszatérve VV Évára, elképzelhető, hogy nem csak a fizetséget érintő irreális elvárásaival van a baj. Úgy tűnik, hogy más tekintetben sem felel meg a nagy múltú nyuszis magazinnak. Pantl Péter főszerkesztő igen diszkréten úgy fogalmazott: nem véletlen, hogy Gigit keresték meg, Éva megítélése kevésbé egyértelmű. A törtető hölgynek ezek szerint egyelőre más munka után kell néznie, ha milliós gázsit szeretne szakítani.

Korábban VV Zsófika neve is szóba került, mármint playboyos vetkőzéssel kapcsolatban. A főszerkesztő a Hír24-nek elmondta, a szőkeséget túl fiatalnak tartják ahhoz, hogy a lapjukban megjelenjen. Végleg azonban nem vetették el a vele való együttműködés gondolatát, csupán várni szeretnének, hogy kissé beérjen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik