Szórakozás

Rettenetesen ciki és égő az RTL Klub kebelcsodája

Eszter a túlsúlya, Dya pedig a nem éppen visszafogott viselkedése miatt égett be az erotiks takarítás közben. A villafiúk ugyan kiröhögték az ügyvédnőt, mégsem őt húzták le az értékelésnél.

A “nagy test” és a “nagy mell” összecsapásának lehettünk szemtanúi tegnap este, amikor a ValóVilág két párbajozója “erotiks takarításban” versengett. Eszter hiába próbált kacérkodva port törölni, a fiúk csak röhögtek rajta. Persze ez nem is csoda, hiszen szegény Eszter feneke alig fért fel a képernyőre. Dya tehát nyeregben érezhette magát, felszabadultan dobta le a köntöst párduc testéről, hogy pőrén foghasson a tükörtisztításhoz.

Úgy vonaglott a felmosorúdon, mintha egy peep show-ban tekeregne. Miután szinte közösült a tisztítószerekkel, kijelentette, kifejezetten szégyenlős volt a feladat végrehajtása közben. Ezt egyébként még Ballázs sem tudta szó nélkül hagyni, beszólt a playmate-nek. Azt mondta, kíváncsi lenne, mit csinál a lány, ha nem szégyenlős. Bár a fekete bombázó már-már a zsebében érezhette a győzelmet, a villafiúk végül mégis döntetlenre értékelték a feladat végrehajtását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik