Szórakozás

Meztelenre vetkőzött búcsúbuliján a ValóVilág ügyvédnője

Szinte mindenkire rámászott az ittas Eszter, aki még a meztelenkedést is bevállalta búcsúpartyján.

Búcsúbulira invitálta a villalakókat Eszter, akire a mai nap folyamán párbaj vár. Az ügyvédnő nem hezitált sokat a meghívottak listájának összeállításakor. Így a zártkörű kertben tartott bulira Seherezádét, Verát, Attilát és Pétert hívta meg a doktori cím tulajdonosa. A party egy diszkrét kerti sütögetéssel kezdődött, majd Varga Viktor és bandája is rázendített. Azonban az indulatok csak ezt követően szabadultak el igazán. A jacuzzis fürdőzésre Vera és a párbajra jelölt Eszter már igencsak mámoros állapotba került.

Az alkohol pedig megtette hatását, hiszen Eszter először Attilánál próbálkozott be, akit arca nyalogatásával és simogatással próbált meghódítani az ügyvédnő. Azonban az összeférhetetlen Attila inkább menekülőre fogta, s amint a villát lezáró redőnyök felgördültek, a villalakó inkább behúzódott. Ám Péter nem úszta meg ennyivel.

A nem éppen nádszálkarcsú Eszter a vízben Péter nyakába pattant, ahol kéjes mozdulatokkal „lovagolta meg” a villa veteránját. Mivel Eszter egyre sűrűbben emelgette a borosüveget a szájához, a gátlásait is egyre inkább kezdte levetkőzni. Sőt, a ruháitól is hamar megvált a hármas fürdőzés alatt a visszafogottnak mutatkozó villalakó. Így végül az ügyvédi kamara tagja a pezsgőfürdőben ülve, anyaszült meztelenre vetkőzött. Az, hogy a buli hogyan ért véget, s Eszter miként hagyta el a jacuzzit nem tudni. Egy azonban biztos, az elfogyasztott alkohol mennyiségét elnézve kemény másnap várhatott dr. Eszterre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik