Szórakozás

Az ész vagy a dús kebel maradhat az RTL Klub képernyőjén?

Hozta a formáját tegnap este Sebestyén Balázs, aki a vasárnap esti párbajozókon, Eszteren és Kingán köszörülte a nyelvét.

“Az ész és a test csap össze vasárnap” – jelentette ki Sebestyén Balázs tegnap este a VV összefoglalójában. A műsorvezető ezután nevetésben tört ki, láthatóan jól szórakozott saját poénján. A műsorvezető ezzel arra utalt, hogy a két párbjozó, Eszter és Dya közül az egyik csupán okos, a másik pedig leginkább csak szép.

Vasárnap este kiderül, hogy az ügyvédnő, vagy a playmate kell inkább Magyarország népének. A fekete szépséget villámcsapásként érte a jogásznő döntése, és ezért rendesen ki is bukott miatta. Sűrű “baszdmegolás” közben nyávogva ecsetelte, hogy ezt nem várta volna Esztertől, miután ő is helyeselte, hogy a hétvégén a villa jogászát vigyék magukkal csúszdázni. Hát ez valóban komoly érv, nem is értjük, hogy az ügyvédnő ilyen lelkiismeret-furdalással hogyan tudja majd leélni hátralévő életét.

Ráadásul az észlény playmate még azt sem vette észre, hogy Eszter csőbe akarja húzni őt. Az ügyvédnő a kiválasztást követően még azt is elhitette Dyával, hogy a történtek ellenére kedveli őt. A nagymellű lány erre bólogatott, mondván ezt ő is gondolta. Mindeközben a többiek a nappaliban tépték a hajukat Dya ostobasága miatt. Jogosan nyugtázták, hogy az agyafúrt ügyvédnő éppen most ássa meg a playmate sírját, amibe a butuska villalakó vélhetően bele is esik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik