Szórakozás

Az ész vagy a dús kebel maradhat az RTL Klub képernyőjén?

Döme Barbara

2011. 11. 04. 19:10

Hozta a formáját tegnap este Sebestyén Balázs, aki a vasárnap esti párbajozókon, Eszteren és Kingán köszörülte a nyelvét.

Korábban a témában:

“Az ész és a test csap össze vasárnap” – jelentette ki Sebestyén Balázs tegnap este a VV összefoglalójában. A műsorvezető ezután nevetésben tört ki, láthatóan jól szórakozott saját poénján. A műsorvezető ezzel arra utalt, hogy a két párbjozó, Eszter és Dya közül az egyik csupán okos, a másik pedig leginkább csak szép.

Vasárnap este kiderül, hogy az ügyvédnő, vagy a playmate kell inkább Magyarország népének. A fekete szépséget villámcsapásként érte a jogásznő döntése, és ezért rendesen ki is bukott miatta. Sűrű “baszdmegolás” közben nyávogva ecsetelte, hogy ezt nem várta volna Esztertől, miután ő is helyeselte, hogy a hétvégén a villa jogászát vigyék magukkal csúszdázni. Hát ez valóban komoly érv, nem is értjük, hogy az ügyvédnő ilyen lelkiismeret-furdalással hogyan tudja majd leélni hátralévő életét.

Ráadásul az észlény playmate még azt sem vette észre, hogy Eszter csőbe akarja húzni őt. Az ügyvédnő a kiválasztást követően még azt is elhitette Dyával, hogy a történtek ellenére kedveli őt. A nagymellű lány erre bólogatott, mondván ezt ő is gondolta. Mindeközben a többiek a nappaliban tépték a hajukat Dya ostobasága miatt. Jogosan nyugtázták, hogy az agyafúrt ügyvédnő éppen most ássa meg a playmate sírját, amibe a butuska villalakó vélhetően bele is esik majd.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Gyula, 2012. január 19.
A gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház egyik munkatársa egy beteg sugárkezelését készíti elő az onkológiai osztályon. A kórház - holtversenyben a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Idegsebészeti Klinikájával - második helyen végzett a HáziPatika.com által meghirdetett Az év kórháza szavazáson.
MTI Fotó: Rosta Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.