Szórakozás

Nagy baj vár Csézy új szerelmére is? Elképesztő sztori

Nemcsak barátok voltak, de munkát is adott Csézy exének az énekesnő jelenlegi szerelme. Sokan már csak ezért sem értik, hogyan volt képes Csézy mindent elrontani.

Egyre többen mondják ki, haragszanak a matyóföldi énekesnőre. Na nem feltétlenül azért, mert szerelme öngyilkosságot követett el, hanem a tragédia előtt történtekért. Egyesek szerint nyílt titok volt Csézy környezetében, hogy a művésznőnek nagyon is fontos a jólét. Ezt pedig eleinte L. László, majd új párja biztosítja számára. Az utóbb említett férfi állítólag egy 650-es BMW-t ajándékozott Csézynek. Ennek az autónak az értéke használtan is meghaladja a 12-13 millió forintot.

Az énekesnő új társáról egyébként csak jókat mesélnek Eger környékén. Elképzelhetetlennek tartják, hogy ő csábította el párjától a hírességet. Ugyanakkor arról is nyílt titokként beszélnek, hogy a jómódú vállalkozót egy gyerekkel örökre meg lehetne fogni. A pletykák szerint pedig nem kizárt, hogy Csézy máris várandós.

Az énekesnő jelenlegi szerelme háromgyermekes, szegény családból származik. Mindenért, amije van megdolgozott, volt, hogy dohányt termelt, mindig minden lehetőséget megragadott. Talán éppen ez az oka annak is, hogy munkatársait állandóan támogatja. Nem ritka, hogy kifizette a bajba jutott alkalmazottai hitelét, autót vagy telefont adott nekik. Egy hétgyermekes családnak például házat vett, és semmit nem kért cserébe. Az általa forgalmazott készítményt sokszor ingyen is odaadta azoknak a betegeknek, akik nem tudtak érte fizetni. L. Lászlót is felkarolta, amikor kiderült, hogy nagy bajban van. Munkát adott neki – mesélte egy környékbeli.

Barátai azt állítják, a mindig jólelkű férfi nagyon megváltozott, mióta Csézyvel van. Többen attól féltik, hogy ez a kapcsolat padlóra küldi majd. Ám a férfi ennek ellenére is ragaszkodik az énekesnőhöz, akinek állítólag minden gondolatát lesi és az összes óhaját teljesíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik