Szórakozás

Egyre zavarosabb a Csézy-ügy

Egyre szövevényesebbek a szálak a Csézy-ügyben, miközben a mozaikokból összeálló történet néhány darabja úgy tűnik, mintha nem illeszkedne egymáshoz.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Hír24 információi szerint az énekesnő még néhány nappal az öngyilkosság előtt is találkozott exével, miközben állítólag már mást szeretett. Úgy tudjuk, L. László öngyilkossága előtt pár nappal Csézy és egykori párja, – aki az énekesnő producere is volt, – még együtt tárgyaltak egy új klip forgatásáról. Érthetetlen, hogy miközben még lázasan tervezték közösen-  az immár mindössze szakmai – jövőjüket, milyen fordulatnak kellett bekövetkeznie ahhoz, hogy a férfi egyik pillanatról a másikra összeroppanjon, és eldobja magától az életet. Hiszen ezek szerint a pár nem szakított meg minden kapcsolatot egymással, bár egy hónapja már külön éltek. Noha a szakemberek szerint a szakmai kapcsolat fenntartása azért lehetett, mert a férfi még mindig ragaszkodott az énekesnőhöz, és bármi áron a közelében akart lenni. Ám hogy mi okozhatta nála a törést, ami a visszafordíthatatlan és fájdalmas tettéhez vezetett, ez ideáig rejtély maradt.

Időközben olyan furcsa információk is napvilágot láttak, hogy Csézy és exe között még évekkel ezelőtt egy különös szerződés is született. A StoryOnline úgy tudja, hogy a hivatalos dokumentumban azt is kikötötték, hogy az énekesnőnek – nehogy karrierje megtörjön -öt évig nem lehet gyermeke. Vélhetően ez komolyan nyomasztotta a 33 éves hírességet. De ha a férfinek a saját életénél is fontosabb volt a szeretett nő, akkor vajon miért ne akarta volna boldoggá tenni őt?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik