Szórakozás

Elképesztő: új szerelmétől gyereket vár Csézy?

Egyre döbbenetesebb hírek keringenek Csézyről. Azt beszélik, elképzelhető, hogy az énekesnő új szerelmétől gyereket várhat, ugyanis az utóbbi időben feltűnően kisimult és kerüli régi ismerőseit.

Persze lehet, hogy mindez alaptalan hír, mindenesetre meglehetősen gyanús a történet, hiszen az kusza szálak egyszerre érthetővé válhatnak mindenki számára. Beszélik azt is Csézy környezetében, hogy új kedvese már régóta vágyott gyermekre, de az különböző okok miatt eddig nem jött össze számára. Pedig a jómódú vállalkozó rajong a kicsikért. Csézy pedig ezt nyilván tudja, és persze ő sem tinédzser már, épp jókor lehetne édesanya.

Felröppent a pletyka arról is, hogy a pár esetleg az öngyilkosságát megelőző estén azért találkozhatott L. Lászlóval, mert éppen az esetleges babavárás, vagy az esküvő hírét közölték vele. Ezt persze nem tudhatjuk biztosan. Természetesen szívesen megkérdeznénk Csézyt is az esetleges terhességéről, de ő ex-párja öngyilkossága óta nem nyilatkozik a sajtónak.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!