Szórakozás

Szíj Melinda képtelen megélni a zenélésből

A Megasztár egykori versenyzője úgy érzi, hazánkban túl sok énekes van, így ő inkább megmarad eredeti szakmájánál.


Fotó: TV2

Szíj Melinda több mint egy éve tűnt fel a TV2 Megasztár című énekes tehetségkutatójában, ahol személyiségével teljesen megosztotta a közönséget. Melinda a Hír24-nek úgy nyilatkozott: a színpad helyett a családját és a régi irodáját választotta, ahol mezőgazdasági gépek beszerzésével foglalkozik.

„Ahogy vége lett a műsornak, azonnal visszamentem a munkahelyemre. Mérlegelnem kellett: a zeneipar túlságosan bizonytalan, ugyanakkor van két gyermekem, akiket fel kell nevelnem. A pillanatnyi sikerért nem adhattam fel a biztos állásomat. Egy év távlatából is úgy érzem, jól döntöttem” – mondta a 42 éves énekes.

 

„Nem tartom a kapcsolatot egykori versenytársaimmal, de követem pályájuk alakulását” – tette hozzá Melinda, aki már túltette magát a zsűritagok, leginkább Friderikusz Sándor kemény beszólásain.

 

Melindának havonta egy-két fellépése van. A koncertekre a kislánya rendszeresen elkíséri. „Úgy érzem, hogy mindent megkaptam a Megasztártól. Boldog ember vagyok.” – vélekedik a külkereskedő-énekes. Szerinte nem minden érték mérője a pénz, a közönség szeretete, amit a koncertek során tapasztal, semmihez sem fogható!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik