Szórakozás

Beszólt celeb kollégáinak a magyar híresség – Ez tényleg vicces

A celebvilág szereplőit állítja pellengérre blogjában Szabó Eszter. Teszi mindezt olyan humorral és bájjal, hogy az érintettek – ha olvassák - sem haragszanak meg érte.


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Kedves, vidám és olykor elgondolkodtató olvasmány az egykori megasztáros blogja. A ma már kétgyerekes édesanya hétköznapjainak örömeit, esetleg csalódásait is megosztja internetes naplója követőivel, és reflektál a sztárvilágban történtekre is. Nem véletlenül: hiszen valaha ő is aktív részese volt az ismertséggel járó felhajtásnak…

Eszter olykor finom iróniával „beszél” a valóságshow-hősökről, máskor pedig rámutat arra, miként válhat hasznunkra, ha egy-egy üres óránkat a tévé előtti kukkolással töltjük.
„Mi meg tanulhatunk az életükből. Feláldozzák fiatal éveiket, bevállalják a bezártságot hónapokig, csak hogy mi tanulhassunk, okuljunk a példáikon. Hogy észrevegyük, mi lesz, ha reflektorfénybe kerül a semmi, és végigkövethessük a fennmaradásáért folytatott kemény vetkőzéseket, botrányokkal küzdelmet, és az az utáni süllyesztőt. Az is nyilvánvalóvá válik végül, hogy az ismertség nem elég a tisztelet, pénz, megbecsülés kierőszakolására. Az ismertségnek nyilván következménynek kell lennie, de ezeknek a srácoknak köszönhetően mindenki megláthatja, mi lesz, ha mindenki álma, a híresség egyszeriben spontán megvalósul” – olvashatjuk Eszter blogjában.

„A blogomban az élet , a bulvár és mindenféle események vicces, pozitív oldalát szeretném megmutatni. Igyekszem tisztelettel írni mindenkiről, és szerencsére senki nem bántódik meg a poénokon, főleg mert ritkán beszélek konkrét személyekről, de ha mégis, akkor olyanokat említek meg, akik szimpatikusak és akikről tudom, hogy értik majd a poénokat.

A valóságshow-k szereplőire tényleg hősként tekintek és tisztelem őket, amiért vállalják ezeket a szerintem nehéz hónapokat, de sokszor írok a Megasztárban történekről, vagy arról, mi történik a sztárvilág kulisszái mögött.

Sokszor meglepődöm, mennyi internetes rajongója van az írásomnak, és rengetegen kérdezik, mikor lesz már könyv a webnaplómból. Konkrétumot még nem tudok, de annyi biztos, hogy hamarosan megjelenik majd” – árulta el a Hír24-nek Szabó Eszter.

A Megasztár egykori döntőse VV Olivér ürügyén könyvajánlóval is szórakoztat minket oldalán. Úgy véli, a valóságshow-szereplő Hogyan legyél szimpatikus győztes címmel vihetné sikerre írásművét, de rajta kívül jónéhány hírességünknek is remek ötletet ad. Íme a legviccesebbek: Szíj Melinda: Önbizalomtréning, KRESZ egyszerűen (ismétlés felnőtteknek), VV Éva: Nyugalom (Zen bölcsességek),  Karda Beáta: Logikai fejtörők, Geronazzo Mária: Méltósággal öregedni, Fekete László: Mindenből egy keveset (francia diéta hölgyeknek), Benkő Dániel: Vonzó férfi 50 felett.

„Ugye, hogy vicces?” – kérdezi blogjában az énekesnő. Szerintünk igen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik