Szórakozás

Peller Mariann cáfolta a vádakat, és megújult

Határozottan cáfolta Peller Mariann, hogy átváltoztatása ürügyén eltűnne a TV2 képernyőjéről.


Ilyen volt…

Megalapozatlan híresztelések láttak napvilágot az egyik napilapban, amelyek szerint Peller Mariannt Majka váltja majd az ÖsszeEsküvők élő bejelentkezéseikor hétköznap esténként.

A műsorvezető a Hír24-nek elmondta, szó sincs ilyesmiről, mint ahogyan az sem igaz, hogy a csatorna elégedetlen lenne a munkájával. Mariann azt is hozzátette, mint minden érzékeny embert, őt is fájdalmasan érintették a valótlan állítások, de már túltette magát rajtuk.

A csinos műsorvezető Lakatos Márk stylisttal teljes mértékben elégedett: “Márk egy lágyabb vonalú frizurát és sminket álmodott meg számomra, úgy érzi, ez illik inkább a karakteremhez. Minden apró változtatást megbeszéltünk, akik eddig láttak, elégedettek az eredménnyel” – mesélte Mariann, akit tegnap este megújulva láthattunk a TV2 képernyőjén.


Ilyen lett…

A valóságshow háziasszonya a legjobban a hajszínváltoztatástól tartott, de Márk meggyőzte, hogy a világos vörös haj még előnyösebbé teszi Mariann vonásait. A nézői visszajelzések a divatszakembert igazolták, a műsorvezető új külsejéről a többség pozitívan nyilatkozott. Telitalálat volt Mariann különleges szabású, feltűnő sárga ruhája is, ami sokak szerint még szebbnek láttatta alakját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik