Szórakozás

Durva – Pénzre válthatja exe öngyilkosságát Csézy?

A Hír24 megdöbbentő üzenetre bukkant, amelyből kiderül, az énekesnőnek jó reklámot jelent a tragédia.


Fotó: MTI / Kollányi Péter

A negatív hírverés talán még jobb reklám, mint a pozitív. Ezt látszik bizonyítani Csézy esete is. Nem titok, hogy az énekesnő hiába vett részt az Eurovíziós dalfesztiválon, csak egy szűkebb körben ismerték eddig. Ám miután szerelme öngyilkossága miatt egyre többen figyelnek rá, így a zenéjére is megnőtt a kereslet. Legalábbis erre utal a hivatalos honlapján szereplő kis levél.

„Kedves Csézy! Fogadd őszinte részvétemet. Én ezelőtt nem hallottam rólad. Erre a szörnyű hírre kaptam fel a fejemet és hallgattam bele a zenédbe, de nagyon megtetszettek a dalaid. Nagyon szörnyű, ami Veled történt. De nem szabad feladnod, mert jó, amit csinálsz. Ez sajnos a volt párod rossz döntése volt. De neked tovább kell lépned” – írja Aliz.

Természetesen nem állítjuk, hogy Csézy örül a tragédia hozadékának, de az tény hogy bizonyos értelemben mégiscsak ő lett a nyertese a történteknek. Kérdés persze, hogy ezt a hirtelen jött figyelmet valóban pénzre tudja-e váltani, egyáltalán meglovagolja-e az adott helyzetet? Hamarosan ez is kiderül, ha másból nem, abból, mikor kezdik el hirdetni a legközelebbi Csézy-koncertet, lemezt vagy videoklipet – állítják a zeneipar rosszmájú ismerői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik