Szórakozás

Büdösnek és kövérnek nevezték a ValóVilág sztárját

Hiába szerették volna kiakasztani tegnap este VV Verát, az nem jött össze. Pedig a villalakóról azt állították, hogy büdös és durván meghízott.

Egyre alpáribb módon alázzák egymást a ValóVilág játékosai. A villaújság jó terep arra, hogy legálisan gyalázhassák egymást. Ráadásul ezek az írások az RTL Klub honlapjára is felkerülnek, így a nézők még jó ideig csámcsoghatnak a helyenként gusztustalan és megdöbbentő irományokon.

Tegnap este Verát pécézték ki maguknak az alkalmi szerkesztők. Kinga vérbosszút akart, amiért Vera előző nap meztelen testét címlapra tette. Úgy gondolta, visszavág. A lehetősége ugyan megvolt rá, az intelligenciája már kevésbé. Megírta, hogy szerinte a lány száj- és testszagot áraszt, bűzös szellentése van, és durván meghízott. Emellett képmutatónak és kétszínűnek nevezte. Természetesen a felolvasás pillanatában nem árulta el, hogy ő a cikk szerzője. Vera persze nem hülye lány, azonnal levágta, hogy a szőke bombázó köszörülte rajta a nyelvét. Ennek ellenére nem hisztizett, szerinte az jobban fájt Kingának, hogy nem látta őt sírni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik