Szórakozás

Elképesztő fotó a VV sztárjának múltjából – Hol a melle?

Nyomdafestéket nem tűrő módon alázzák VV Seherezádét az egyik közösségi oldalon. Főként azt a képet szedték ízekre, ahol még eredeti melleivel pózol.

Nem mindig voltak hatalmas keblei a villa bombázójának. Ezt bizonyítja a múltjából előkerült fotó is. A felvételen Seherezádé (ebben a korszakban még Vivien) pici cicikkel próbál domborítani. A különbség jól látható. A kommentek többsége persze arról szól, hogy szerintük mennyire csúnya a lány, és hogy a munkája miatt kellett megcsináltatnia a kebleit, különben nem tudott  volna táncosként (sem) dolgozni. Na persze, valójában azt sem tudni, miből is élt korábban.

A hozzászólásokban azt sem hagyják szó nélkül, hogy minden bordája kilátszik. Nem csoda, hogy azonnal rásütötték a bélyeget, anorexiás. Erről ugyan nincs tudomásunk, de tény, hogy a villalakó valóban nagyon vékony még most is. Persze az is lehet, hogy ma már csak a hatalmas mellei mellett tűnik annyira karcsúnak. A többiekkel ellentétben enni is csak keveset látjuk, de elképzelhető, hogy csak az összefoglalóba nem kerül be, amint édesen majszol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik