Szórakozás

Szégyellik rokonai a ValóVilág játékosát?

VV Veronika időnként vállalhatatlanul viselkedik a ValóVilágban. Egyik ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja egyre inkább szégyelli a lányát.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szexel, erotikus táncot lejt, iszik és veszekszik, ráadásul mindezt fülsértő nyávogás kíséretében teszi. Nagyjából ebből áll VV Veronika ténykedése az RTL Klub műsorában. Bár a többiek is hasonlóan próbálnak küzdeni a nézők szavazataiért, ám a villalakók többsége legalább nem szexel a kamerák előtt, ahogyan azt Alekosz exe Cristofellel tette. A legnagyobb probléma azonban mégis az, hogy ezt még csak cikinek sem tartja.

Édesanyja viszont roppant módon szégyenkezik lánya egyre vállalhatatlanabb viselkedése miatt. Legalábbis az egyik ismerőse ezt állította a Hír24-nek. Az egyetemi oktató anya – az ismerős szerint – mélyen titkolja, hogy bármilyen köze lenne Veronikához, hiszen nem szeretné, hogy ha az egész egyetem rajta gúnyolódna.

Így már az is érthető, annyi VV-rokonnal ellentétben, miért is nem áll ki egyetlen műsorban sem Veronika mellett. Pedig a lány megítélésén valószínűleg ez is sokat segítene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik