Szórakozás

Vasárnap repül az RTL Klub sztárja – Kiakadt

VV Eszter vagy Dya távozik a villából? Vasárnap este a nézők szavazata alapján kiderül, ki harcolhat továbbra is a milliókért, és kinek foszlik szét az álma.

Talán éppen az érintett, Dya volt az egyetlen, aki tegnap este meglepődött azon, hogy Eszter őt hívta párbajozni. A többiek jól tudták, mi jár a villa kirekesztett jogászának fejében, arról ugyanis többször beszélt. De nem csak a fekete bombázónak volt félnivalója. Eszter Shadi és Veronika kihívásán is gondolkodott. Azt, hogy végül mégis miért a playmate mellett döntött, nem lehet tudni. Talán úgy érezte, a nem éppen akadémikusként dolgozó lányt könnyen le tudja söpörni a vasárnapi párbajon.

Eszter tegnap esti döntése tehát azt jelenti, hogy a két lány közül az egyiknek vasárnap ki kell költöznie a luxusbörtönből. De vajon kit utálnak jobban a nézők? A mások pasijával flörtölő ügyvédnőt, vagy a hisztis, nyávogó playmatet? Ki az, akiről úgy gondolják, nélküle szebb és jobb lenne a ValóVilág?

Dya egyébként láthatóan nagyon kiakadt az ügyvédnő döntésén. A maga affektáló stílusában elő is adta, igazságtalannak tartja Eszter lépését, és arra nem számított. Ha számított, ha nem, ez már nem változtat a tényen, hogy a hét végére fel kell kötnie a nadrágját, ha győzni akar a csavaros észjárású, művelt lány ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik