Szórakozás

Kiakadtak a sztárt börtönbüntetésén: olcsón megússza, de rengeteget kaszál

Harminc napnyi börtönbüntetést kapott Lindsay Lohan, amiért nem teljesítette a kötelező közmunkáját.

Szerdán ismét tiszteletét tette Lindsay Lohan a Los Angeles-i bíróságon, és ezúttal nem úszta meg börtönbüntetés nélkül. A bíróság harminc napra küldte a rácsos házba Hollywood vadvirágát, ami után folytatnia kell a városi hullaházban a takarítást, közmunka címén, illetve rendszeresen pszichoterápiára kell járnia, hogy valahogy leszoktassák az alkoholizálásról és a drogozásról.

Az ítélet azonban a vártnál jóval enyhébb. Előzetesen ugyanis mindenki több évnyi bentlakást rebesgetett. Mivel visszaesőként, többszörös büntetettként az lett volna a jogos a próbaidő megsértéséért. A büntetés pedig annak tekintetében már-már nevetséges is, hogy helyhiány okán, mindössze hat napot fog a börtönben tölteni, persze amennyiben jól viselkedik. Ezek után nem is csoda, hogy vigyorogva hagyta el a bíróságot az ítélethirdetést követően a kicsi LiLo.

Miután pedig szűk egy hétig csak narancssárga kezeslábast fog viselni, idekint egy szép kerek összeg várja majd a bankszámláján. Ugyanis a Playboy-ban minden egyes porcikáját kendőzetlenül felfedte, és ezért eladásoktól függően, körülbelül egymillió dollárt kasszíroz majd, ami nem rossz óradíj kétszer félnapi meztelen pózolásért. Főleg úgy, hogy pár éve, az első elzárása előtt ennek mindössze háromnegyedét ajánlotta a Nyuszis Magazin atyja, Hugh Hefner, amire akkor nemet mondott szerencséjére. Erre mondják, hogy csak megszületnie volt nehéz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik