Szórakozás

Nagy durranásra készül Stohl szabadulása után?

A színész-műsorvezető lelkesen írja börtönnaplóját a rácsok mögött. Ügyvédje egyelőre titkolja, mi lesz a rabság alatt írt vallomások sorsa.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Stohl András október 5-én kezdte meg tíz hónapos letöltendő börtönbüntetését, a Kozma utcai intézetben. Ügyvédje nemrég elmondta, a színész lassan kezdi megszokni a börtönéletet. Egy hét alatt kialakította saját napirendjét: idejét tévézéssel, olvasással és naplóírással tölti. Pár napja már munkát is kapott: raktárosként dolgozik, emellett nagyon várja a délutáni sétákat, és rendszeresen látogatja a konditermet is.

Ismerve a celebek mostani „őszinteségi rohamát” és olvasva Stohl két hete megjelent önéletrajzi könyvét, jogosan merül fel a kérdés: a hűvösön született naplórészletek vajon magáncélra vagy a közönségnek készülnek? Azt egyelőre nem tudni, hogy az eladási listán hogyan teljesít Szalai Vivien írónő Buci-sztorija, de feltehetően óriási érdeklődésre tartana számot – nem kis bevételt hozva ezzel a szerzőnek – jövő márciusban, Stohl szabadulása után a könyv formájában megörökített „börtönshow”.

Ruttner György, a színész ügyvédje, arra a kérdésünkre, miszerint igazak-e a pletykák és Stohl valóban tervezi-e, hogy kiadja naplóját, hosszan gondolkodás után, sejtelmesen csupán annyit közölt: nem szeretne ezzel kapcsolatban nyilatkozni.

Bár az újabb Stohl-könyv megjelenése egyelőre kétséges, annyi bizonyos, hogy a műsorvezetőnek nem lesz könnyű dolga, ha mégis a kiadás mellett dönt. Mint arról korábban beszámoltunk, egy új törvény megtiltaná, hogy egy elítélt pénzért nyilatkozzon a sajtónak, pénzért árulja a bűnesetről szóló könyvét, vagy bármilyen anyagi haszonban részesüljön tette miatt. A várhatóan január elsejétől hatályba lévő törvénymódosítás úgy rendelkezik, hogy az ilyen esetekről szóló szerződéseket semmisnek kell venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik