Szórakozás

Padlóra kerültek az X-Faktor kiesői

Az Ikrek teljesen összeomlottak a mentorok döntése után. Elsőként a Hír24-nek nyilatkoztak a szombati, drámai párbajt követően.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Két héttel ezelőtt Keresztes Ildikó három mentoráltja állt az X-Faktor színpadán, hogy megtudják, kinek kell párbajoznia a második élő adásban. Hasonló helyzetbe került a múlt héten Geszti Péter is, akinek csapatai várták az eredményhirdetést, hogy kik azok, aki közülük párbajozni kényszerül. A nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot a Rocktenors és az Ikrek kapták. A mentorok a párbajdalokat követően meghozták döntésüket, Nagy Feró a Rocktenorst küldte volna haza, míg Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Geszti Péter is amellett döntött, hogy a verseny ezúttal az Ikrek számára érjen véget.



“Teljesen összeomlottam. Kell egy kis idő, amíg ezt az egészet feldolgozom” – mondta portálunknak a könnyeivel küszködve Hajdu Mariann, aki testvérével, Beával kisírt szemekkel és elcsukló hangon próbált magyarázatot találni a tehetségkutató harmadik élő show-jának drámai eseményeire.

“Most voltunk a legjobbak, a párbajdalunkat is szívből-lélekből, együtt énekeltük el. Mindent megtettünk azért, hogy bent maradhassunk, ez sajnos nem sikerült. Fiatalok vagyunk, még most mutálunk, még kell egy kis idő nekünk. Ennek ellenére úgy gondolom, már így is rengeteget fejlődtünk. Kiváltunk egy kórusból, ahol eddig a komolyzenéről szólt minden, most pedig a színpadon ráztuk magunkat, riszáltunk és végre ketten énekelhettünk” – nyilatkozták az Ikrek, akik büszkék mentorukra, Gesztire, hogy a nehéz pillanatban végül ki tudta mondani a nevüket.

“Nem haragszunk Péterre. 17 évesek vagyunk, úgy gondolom, előttünk még az egész élet, van még ezer lehetőségünk. Nem ez volt az utolsó, hallani fognak még rólunk az emberek, ezt garantálom” – mesélte könnyes szemmel Mariann, aki megígérte, miután kiheverik a szombaton történteket, talpra állnak, és tovább harcolnak az álmaikért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik