Szórakozás

Amerikában is figyelik az X-Faktor díváját

Muri Enikő minden hétre tartogat egy-két meglepetést magánéletével kapcsolatban. A második élő show-ban első nagy szerelméről és csalódásáról mesélt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Elsőként lépett a színpadra szombat este a tehetségkutató nagy visszatérője, Muri Enikő, aki csakúgy mint az első héten, most is igazi dívaként tündökölt a mentorok és a közönség előtt, és bombabiztos hangjával szinte azonnal levette a lábukról a szigorú ítészeket. Az első adásban Beyonce “If I were a boy” című slágerével osztatlan sikert aratott, amit állítása szerint elsősorban azoknak a férfiaknak köszönhet, akik annyi csalódást okoztak már neki az életben, hogy kellően inspirálták a lírai dal előadásában. Ezek után nem meglepő, hogy a második élő show-ban, – aminek ráadásul a Suttogások és sikolyok témáját adták a szerkesztők – ismét egy szerelmi csalódás adta meg az alaphangulatát Enikő pordukciójának.



A nyíregyházi énekesnő kisfilmjében elárulta, élete nagy szerelme évekkel ezelőtt anyagi okok miatt költözött el Amerikába és hagyta magára őt. A szakítás akkora törést okozott az életében, hogy úgy érzi, nehezen tudna újra megbízni a férfiakban.

“Két és fél évig voltunk együtt. Azóta sem voltam annyira szerelmes, mint abba a fiúba. Négy év korkülönbség volt közöttünk, talán ez is volt az oka, hogy többször szakítottunk, majd újra megpróbáltuk. Tavaly áprilisban azonban végleg különváltunk, miután közölte, hogy kiköltözik New Yorkba” – mesélte portálunknak Enikő, aki nem szakította meg teljesen a kapcsolatot egykori kedvesével. A fiú ugyanis hétről-hétre nyomon követi a fiatal tehetség tündöklését és kintről szurkol érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik