Szórakozás

Elhagyja hazáját az X-Faktor kiesője

Demes Tamás úgy érzi, emelt fővel távozott a versenyből. Nem adja fel az éneklést, sőt Magyarországra költözik, hogy minél gyorsabban beinduljon a karrierje.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Soha nem fordult még elő a magyarországi X-Faktor történetében, hogy egy mentor két versenyzőjének kellett párbajoznia egymással, de szombat este a Fiúk közül került ki az a két énekes, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Demes Tamás és Lil C mérkőzött meg egymással a második élő show-ban. Keresztes Ildikó elsírta magát és úgy érezte, nem tud dönteni. Végül mégis kimondott egy nevet és Demes Tamást küldte haza.

“A párbajdalomban minden benne volt: harag, szenvedély, akarás és küzdés; és ha ez nem volt x-faktor, akkor semmi sem az” – mondta csalódottan portálunknak a műsor után Demes Tamás.



“Folytatom tovább, amit elkezdtem. Nem érzem úgy, hogy bármi is véget ért volna. Vége lett a versenynek, de nem az életemnek, a célom még mindig megvan, mégpedig, hogy elismert és közismert énekes legyek” – árulta el a fiatal tehetség, aki szemben a mentorok véleményével, teljesen a magáénak érezte Cserháti Zsuzsa “Hamu és gyémánt” című számát.



“Nem az volt a gond, hogy túl fiatal vagyok. Ha én ezt a számot nem énekelhettem volna el, most nem tudnék emelt fővel távozni a versenyből” – mondta a 19 éves énekes, aki bár csalódott, egyáltalán nem haragszik mentorára. Elfogadja Keresztes Ildikó döntését, és pozitívan tekint a jövőbe.

“Először is hazamegyek és megölelem a családomat. Aztán visszajövök és elkezdem építgetni azt, amit idáig elkezdtem. Mert nem omlott össze semmi, a lehetőség továbbra is megvan, és ezzel tudni kell élni. Nehéz lesz nagyon, de nem lehetetlen” – nyilatkozta a tiszasalamoni tehetség, majd hozzátette: “Itt, Magyarországon szeretnék mindenképpen befutni, és itt képzelem el a jövőmet is, máshol nem is tudnám…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik