Szórakozás

Válófélben lévő férje bosszút áll a TV2 sztárján?

Elindította válóperét ÖsszeEsküvők Mása. A nézettségnövelő menyasszonyjelölt-botrányhősnő nem csak újabb esélyt, de ügyvédet is kapott a csatornától.

A jó hírt, miszerint jogi segítséget kap a TV2-től Mása, Peller Mariann jelentette be élő adásban. A kétgyermekes anyuka él a csatornától kapott lehetőséggel, így a minap elhagyhatta a Rezidenciát, és beadhatta a bontóperhez szükséges hivatalos papírokat.

Ettől persze a valóságshow-ban való részvétele még nem lesz teljes értékű: egyrészt – akármi is történik – a hitelességét már elveszítette játékostársai – kiváltképp a vőlegényjelöltek – szemében, ráadásul az sem valószínű, hogy decemberig sikerül lebonyolítania a válását. Mása sorsát nagyban befolyásolhatja férje együttműködési készsége, hiszen, amennyiben úgy gondolja, a férfi hátráltathatja az ügymenetet. Dr. Berényi András, Mása ügyvédje elmondta a hivatalos bontópert nehezíti, hogy a házaspárnak két kiskorú gyermeke van, és ilyen esetekben a válást mindig több tárgyalás után mondják ki.

Az sem könnyít Mása helyzetén, hogy drogosnak és alkoholistának tartja férjét, aki pedig azt állítja, hogy felesége nem minden esetben áll a helyzet magaslatán. A férfi arról is beszélt, hogy gyerekeiket Mása hanyagsága miatt zárták ki az óvodából, így ha hazahozza őket Moszkvából, nem lesz hova járniuk.

A vitás kérdésektől függetlenül Mása férje, Zoltán a Hír24-nek elmondta, nem gördít akadályt a válás útjába, és azt is hozzátette, már a valóságshow indulása előtt aláírta volna a papírokat, ha Mása megkéri rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik