Szórakozás

Csézy: “Én öltem meg Lacit!”

Lajos Lászlót egy hónapja hagyta el az énekesnő egy étrend-kiegészítő forgalmazójáért.

Mint arról korábban beszámoltunk, öngyilkos lett az énekesnő, Csézy szerelme. A 46 éves férfi 9 mm-es marokfegyverével lőtte fejbe magát. Lajos László azért vetett véget életének, mert imádott Böbikéje egy másik férfiért elhagyta.

“Az asztalon egy, Böbike arcképével gyártott üveg bort, mellette Böbike fényképét és a fegyvertartási engedélyt találtak” – mondta a Bors című napilapnak a férfi egyik barátja.

Úgy tudni, a tragédia mögött szerelmi és anyagi dráma is húzódik. Lajos Lászlót egy hónapja hagyta el Csézy egy étrend-kiegészítő forgalmazójáért, az ötvenéves Sz. Lászlóért, aki milliárdos üzlettel büszkélkedhet. A szerelmesek azóta a férfi több száz négyzetméteres házában élnek együtt Eger mellett.

A szemtanúk szerint az énekesnő a tragédia napján azonnal az egykori közös házba sietett. “Én öltem meg Lacit!” – üvöltötte fájdalmában.

Az elhunyt László Lajos több tízmillió forintot költött Csézy karrierjére. A pénz azonban elfogyott, tönkrementek az üzletek, a házat jelzálog terheli, az énekesnő meg lelépett egy másik milliomossal – suttogják a faluban.

“Az utóbbi időben sokat panaszkodott, hogy több helyről tartoznak neki 40-50 millióval. Igazi karakán, erős, jó kiállású férfi volt, róla aztán senki nem gondolta, hogy véget vet az életének” – mondta a lapnak az egyik barát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik