Szórakozás

Egyre szexibb – Megmutatja bájait a magyar valóságshow műsorvezetője?

Egyre jobb formában van Peller Mariann. Másfél éve még hezitált, de vajon most megmutatná egyre tökéletesebb testét egy férfimagazinban?

Mariann a Hír24-nek elmondta, korábban úgy gondolta, ha végre elégedett lesz magával, nem zárkózik el egy ízléses fotósorozattól. Azóta azonban sokat változott a műsorvezető élete: szerelmes és karrierje is felfelé ível. Kíváncsiak voltunk, vajon, ha most kapna felkérést, szívesen látná-e viszont magát egy férfimagazin címlapján.

„Távolabb érzem magam a vetkőzős fotózástól, mint valaha. Annak ellenére, hogy végre jól érzem magam a bőrömben, most nincs itt az ideje a pucérkodásnak. A kedvesem nem szólna bele, sőt, biztos vagyok benne, hogy büszke is lenne rám, de a szüleim biztosan furcsán éreznék magukat: az édesapám kifejezetten ellenezné” – mesélte Mariann.

Az ÖsszeEsküvők műsorvezetője azt azonban elárulta, egy művészien erotikus fotósorozat gondolata már megfordult a fejében. „Semmiképpen nem a nyilvánosságnak szánnám, de a szerelmemet meglepném néhány jól sikerült képpel” – tette hozzá.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik