Szórakozás

A műsor megcsúfolása, amit a valóságshow szereplő csinál

Nem tartja igazságosnak ex-ÖsszeEsküvők Alexa, hogy férjes asszony ellen veszített a valóságshow első összecsapásán. A barna szépség már nem bánja a történteket, de az eset nem csak a nézőket, de őt is mélyen felháborítja.


Fotó: TV2

Parázs vitákat szít a TV2 ÖsszeEsküvők című valóságshow-ja. A legnagyobb feszültségek forrása, Mása, akiről egy héttel ezelőtt kiderült, még mindig férjes asszony. A kedélyeket tovább borzolta expárja, Zoli kijelentése: a férfi úgy tudja, felesége prostituáltként kereste a kenyerét.

A nézők egyik része óvatosságra inti társait, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a férj igazat mond, a legtöbben azonban úgy vélik,  a „prostivád” nélkül is tűrhetetlen, hogy Mása férjes asszonyként keres magának párt a Rezidencián.

Többen hangot is adnak véleményüknek, miszerint Mása helyett azon lányok egyikét kellene visszahívni a játékba, akiket ő ejtett ki. Ezt azzal indokolják, ha a nézők tudták volna, hogy Mása még nem vált el, biztos nem őt szavazták volna vissza a valóságshowba.

Az ötlet egyáltalán nem képtelenség, hiszen a TV2 oldalán olvasható ÖsszeEsküvők-játékszabály egy ilyen passzust is tartalmaz: „A műsor szerkesztői fenntartják a jogot arra, hogy a kiesett menyasszony- vagy anyósjelölteket – ez utóbbiakat a hozzájuk tartozó vőlegény jelöltekkel együtt – a műsorba bármikor visszahívják vagy új szereplőt(ket) költöztessenek az ÖsszeEsküvők rezidenciájába”.

A valóságshow első kiesője, Alexa sem rejti véka alá véleményét. A lány facebookos oldalán tette fel a kérdést: „Szerintetek igazságos hogy egy férjezett nő ellen estem ki?”
Alexa a Hír24-nek elmondta, egyáltalán nem bánja már, hogy nincs versenyben, hiszen kint máris rátalált a szerelem, így nem venne részt újra a játékban. Ettől függetlenül Másáról kemény véleményt fogalmazott: „Ezt mégis hogy képzelik? Hülyének néz mindenkit. Nem magam miatt mondom, mert én már boldog vagyok idekint, de ez a játék megcsúfolása” – jelentette ki. A szép barna lány egyáltalán nem titkolja, felháborítják a történtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik