Szórakozás

Kamerák előtt itta le magát a TV2 sztárja – Elvesztette párját

Felöntöttek a garatra a pénteki összecsapás előtt az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjei. Az élő kamerák „adásait” követve úgy láttuk, leginkább Niko vitte túlzásba a poharazgatást.


Fotó: TV2

Rettentően izgult Niko a péntek esti vőlegény-összecsapás előtt. Feszültsége érthető volt, hiszen párjának, Norbinak kellett Csokival megküzdenie a játékban maradásért. A szókimondó lány helyzetét nehezítette, hogy éppen azon a napon nem gyújthattak rá a menyasszonyjelöltek és anyósok, azt pedig tudni lehet, Niko erős dohányos, amiért sok nézői kritika is éri.

A péntek esti összefoglaló és összecsapás előtt rendkívül sokan követték a Rezidencia életét élő kamerákon keresztül. A nézők két táborra szakadtak: Niko és Zanett pedig együtt poharazgattak, miközben más-más fiút vártak vissza.

Az összefoglaló előtti percekben Niko meglehetősen kapatosnak tűnt, és cigarettáért könyörgött a műsorkészítőknek. A chatelő nézők közül többen meg is jegyezték, nem tudják, ilyen állapotban hogy állja meg a helyét a lány az élő adásban. Az összecsapásra azonban Niko – úgy tűnt – összeszedte magát, ám feszültségét nem tudta és nem is akarta leplezni. A barna hajú lánynak azonban csalódnia kellett: és amikor meglátta, hogy nem kedvesének édesanyja, hanem Ircsi lép be a Rezidencia ajtaján, sírógörcsöt kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik