Szórakozás

Lebukott: máskor is szerepelt már a csatornán a valóságshow sztárja – Fotó

Kevesen tudják, nem először szerepel a TV2 kamerái előtt Mása. A kétgyermekes anyukát a televíziónézők az Áll az alku! című műsorban láthatták.

Régóta médiakarrierre vágyik az ÖsszeEsküvők Másája, árulta el a Hír24-nek férje, Zoltán. A férfi szerint felesége nem csupán a pénznyereményért, hanem szereplésvágyból is jelentkezett annak idején az TV2 vetélkedőjébe, és most az ÖsszeEsküvőkbe is.
Zoltán elmondta, úgy véli, hogy az Áll az alku!-beli szereplés nem tett jót Másának, ahogy ő fogalmaz: „Akkor hülyült meg”. Az összetört férj azt állítja, felesége a játék alatt valóban megismert a médiában dolgozó embereket, akik elhitették vele, hogy neki is van helye a pályán. „Mása akkoriban gyakran hangoztatta, hogy meglátom, belőle még lesz ’valaki’. Lett is: egy prosti.” – mesélte elkeseredetten a férj.

Az ÖsszeEsküvők játékosa a Rezidencián Joshinak, majd Marcinak mesélt férjéről. A lány szerint Zoltán nem tudja, mit beszél: a mai napig drogos és alkoholista, akinek – ha így folytatja – nincs már sok hátra az életéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik