Szórakozás

Gusztustalanul kiteregette szexuális szokásait a VV sztárja

Hiába állítják magukról, hogy ők bizony szemérmesek, ha erotikáról van szó, mégis kiteregették intim titkaikat a VV játékosai. Kiderült mikor és mennyit szexelnek átlagosan.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem tudom, hogyan bírjuk majd ki, hogy elveszítettük napi villabeli erotikus élményünket Cristofel távozásával. Talán Seherezádé és Gergő majd átveszik az erotikus stafétabotot, de még az sem kizárt, hogy nagy magányában Veronika is eljátszadozik majd magával. Persze mindez a jövő zenéje, addig azonban nézzük, melyik villalakó számára a legfontosabb a szerelmeskedés.

Mert persze ez is kiderül a játékosok adatlapjából, ahol arról is beszámoltak, hetente hányszor hancúroznak. Fecó például azt állítja, nem tudja, meddig bírná szex nélkül, de abban biztos, hogy egyszerre tíz nővel soha nem szexelne. Shadi akár egy hónapig is kibírná intimitás nélkül, Csaba viszont annyit szexel, amennyire lehetősége adódik, plusz még kétszer. Hát, eddig nem ezt bizonyította a villában. Bár ahogyan mondani szokták, messziről jött ember azt mond, amit akar.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Attila is kendőzetlenül beszélt a szerkesztőknek a legbensőbb titkáról. Ő állítólag kéthetente egyszer gyűrte össze a lepedőt. De vajon kivel? Mert állítólag ugye ő egy magányos farkas. A legjobban talán Annamari nyilatkozata lepi meg az embert. A furcsa lány azt állítja, hogy hetente ötször-hatszor szerelmeskedik. A nagy kérdés nála is az, hogy vajon kivel? Bár lehet, hogy valamit nagyon tud a villalakó, csak éppen azt nem veri nagydobra. Úgy tűnik, nagy szexuális étvággyal bír Kinga és Seherezádé is, igaz az utóbbi lány bent szűzkirálynőt játszik. Ez egyébként, nagyon nem áll jól neki. Párja viszont jól bírja szex nélkül. Gergő elárulta, a leghosszabb idő, amit testi kapcsolat nélkül töltött, 4 év 1 hónap volt, akkor ugyanis börtönbüntetését töltötte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik