Szórakozás

Összeomlás és dráma – Cristofelnek kellett távozni a VV-ből

A jófiú és a kubai macsó csapott össze ma este a ValóVilágban. A villalakók többsége Csabát várta vissza a luxusbörtönbe és végül ő is győzött.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mind a két fiú derekasan küzdött a ma esti párbajon. Látszott rajtuk, hogy minden áron vissza akarnak menni a luxusbörtönbe. Még Csaba is felpörgött időnként, pedig ez rá nem igazán jellemző. Cristofel természetesen hozta a szokásos formáját, táncolt, ordítozott és a “na mi van öcsém” beszólás most sem maradhatott el. A stúdióban egyébként a nézők nagyon jól szórakoztak a kubai macsón.

Talán éppen ezért volt meglepő, amikor az első részeredmény bemutatásakor Csaba fölényesen vezetett és végül a győzelem is az övé lett. Cristofel sírt, amikor kiderült, távoznia kell. Azt mondta, igazságtalannak tartja, hogy az folytathatja a játékot, aki semmit nem csinált a villában. Veronika természetesen összeomlott, amikor kiderült, hogy Cristofel kiesett a játékból. Zokogott, a többiek sem tudták megvigasztalni. A fiú az utolsó szó jogán azt üzente neki, ne aludjon egy fiúval sem, mert ő kint megvárja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik