Szórakozás

Idegösszeroppanást kapott a TV2 botrányhősnőjének férje

Amíg Mása egyre jobban belebonyolódik hazugságaiba a Rezidencián, addig férje, Zoltán egykori közös otthonukban próbál rendbejönni idegösszeomlása után.

Egyre több információ lát napvilágot ÖsszeEsküvők Mása valóságshow előtti életéről. Nem volt elég, hogy kiderült, a kétgyermekes édesanya hivatalosan még házas, férje, Zoltán a Hír24-nek azt is elárulta, Mása erotikus munkából tartotta el magát.

Amíg a Rezidencián Mása körül is egyre bonyolódik a helyzet, addig férje, Zoltán otthon emészti magát. Egyrészt úgy érzi, tiszta vizet kell öntenie a pohárba, másrészt fél, hogy szókimondásáért Mása bosszút áll rajta.

Zoltán a Hír24-nek elmondta, nagyon szenved gyerekei hiányától, nemrégiben idegösszeroppanással kórházban kezelték, és a mai napig nem állt talpra. A valóságshow-játékos férje elárulta, jóideig enni sem tudott, hónapok alatt harminc kilót fogyott, és az is megfordult a fejében, hogy eldobja magától az életét.

A férfi arról is beszélt, hogy Másával már semmi szín alatt nem szeretne együtt élni, és azt is elfogadja, hogy a gyerekeknek az anyjuk mellett a helyük, ám ő is szeretné látni a kicsiket. Zoltán azonban nem csak attól tart, hogy felesége miatt nem találkozhat a gyerekekkel, hanem az is nyomasztja, hogy az ő munkanélkülisége és Mása életvitele miatt akár gyermekotthonba is kerülhetnek a kicsik.

Mása, aki a Rezidenciában nem szembesült még minden őt érintő váddal, azt állítja, hogy Zoltán hónapról hónapra komolyabb bajba sodorta őket. A férjezett menyasszonyjelölt kijelentette, expárja ivott, drogozott, sőt rövid ideig börtönben is volt.

Hogy mi az igazság, csak ők ketten tudhatják, de egyelőre nem úgy tűnik, mintha rendezni tudnák a konfliktusukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik