Szórakozás

Saját neméhez vonzódik a ValóVilág sztárja?

Meglehetősen félreérthető megjegyzést tett VV Attila Kingával kapcsolatban. A férfi azt állította, biztosan tudja, hogy a szőkeség se vele, se Csabával nem kerül intim viszonyba, aminek nyomós oka van.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az Összeférhetetlen srác kijelentését követően beindult az emberek fantáziája. Azt kezdték pedzegetni, hogy Kinga esetleg nem is a férfiakhoz, hanem a nőkhöz vonzódik, azért olyan elutasító a villafiúkkal szemben. A lány barátnője, Fruzsina teljesen kiakadt ezen az állításon. Kinga nevében kikérte a durva vádat. Állítja, a villalakó mindig is a fiúkhoz vonzódott. Szerinte Attila inkább arra célozgatott, hogy a szőkeség nem könnyű vérű lány, nem kapható az egyéjszakás kalandokra.

Fruzsina abban is biztos, hogy a villa Cselszövője jelenleg senki iránt nem táplál gyengéd érzelmeket a luxusbörtönben és ott szexelni sem fog. A Kingával kapcsolatos pletykát szerinte az is generálhatta, hogy a lány gyakran férfiakat megszégyenítő keménységet tanúsít, és nagy szája van. Ez azonban senkit ne vezessen félre, ettől még Kinga egy igazán érzéki, ízig-vérig nő – állítja barátnője.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik