Szórakozás

Kirúgják az RTL Klub meghízott sztárját?

VV Veronika jó pár kilót felszedett magára az utóbbi időben. Azt, hogy mennyit hízott, csak ő tudja, de láthatóan zavarja a dolog.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nem meglepő jelenség, hogy a villalakók meghíznak. Emlékezzünk csak vissza VV Szandika kiborulására, amikor a mérleg szinte kiakadt alatta. De Éva és Laci is súlyproblémákkal küzdöttek az előző szériában. Ezen egyébként nem kell csodálkozni, hiszen a játékosok többsége csak eszik és fekszik a luxusbörtönben. Mások idegességüket vezetik le a nassolással, de hízáshoz vezethet a rendszeres étkezés is, ami a villalakók kinti életéből vélhetően hiányzott.

Visszatérve Veronika súlyproblémájára, barátnője is érzékeli, hogy a lány rossz irányba halad. Anita naphosszat azon izgul, hogy Veronika nehogy evésbe fojtsa a bánatát. Ráadásul Alekosz exének egyre több oka van a kesergésre, hiszen az utóbbi időben villatársai rászálltak, és még csak Cristofelhez sem bújhat oda, ugyanis a fiú büntetésben van. Ráadásul Veronika alapvetően hízékony, és ha elszalad vele a ló, csak nagyon nehezen tudja visszafordítani a folyamatot. Anita azt sem tartja kizártnak, hogy akár Cristofel is elhagyhatja Veronikát, ha esetleg nagyon meghízik a villában. Ez pedig a végső döfés lenne az érzékeny lány számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik