Szórakozás

Teljes csődbe került a VV sztárja: eladja otthonát

VV Laci hiába árulja ingatlanjait, arra nem talál vevőt. Pedig nagy szüksége lenne a vételárra ahhoz, hogy rendezni tudja életét.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A VV 4 dokija nagyon nehéz helyzetbe került. Lakáshitele annyira megemelkedett, hogy azt már csak nagyon nehezen tudná kigazdálkodni. Állandó munkája nincs, eddigi megbízásait valóvilágos szereplései miatt elveszítette. Külföldi ajánlatai ugyan vannak, de beteg édesanyját nem akarja magára hagyni.

Hosszas számvetést követően Laci úgy döntött, inkább eladja ingatlanjait, sőt éttermét is, mielőtt végképp bukja mindenét. Ám eladni nem annyira egyszerű a mai gazdasági helyzetben. Laci már egy ideje árulja vidéki házát, ám arra még nem talált vevőt.

Ráadásul időközben lakáshitele havi 100 ezer forinttal megemelkedett. Laci megvizsgálta az előtörlesztés lehetőségét is, de nem tudja előteremteni a bank által előirányzott 18 millió forintot. Így marad az ingatlanok értékesítése, majd pedig a lakásbérlés. Az ex-villalakó vidéken szeretne albérletet keresni, néhány napja például egy velencei lakóparkban nézelődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik