Szórakozás

Tönkreteszi és kirúgatja új nője az RTL Klub sztárját

VV Gergőért aggódnak a barátai. Azt állítják, hogy a vagány srác teljesen elszürkült Seherezádé mellett. Emiatt könnyen kieshet a játékból.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Egyre kibogozhatatlanabbá válik VV Gergő magánélete. Egy csók kedvéért gyakorlatilag mindent beáldozott. Kinti szerelme, Csilla tegnap este feladta a küzdelmet Seherezádéval szemben, és lemondott a fiúról. Barátait azonban nagyon aggasztja ez a helyzet. Féltik Gergőt, és hát valljuk be őszintén, nem alaptalanul. Seherezádé teljesen bekebelezte a korábban vidám, a poénokat ontó Gergőt, aki az utóbbi időben teljesen elszürkült.

Egyik barátnője úgy fogalmazott, a fiú uncsi lett még számára is, pedig tudja, hogy valójában egy pörgős srác. A jelenlegi állapot miatt azonban egyértelműen a szőke lányt teszik felelőssé, aki lehúzta a fiút a maga lapos szintjére. Barátai nagyon féltik Gergőt a kieséstől, szerintük a nézőknek kevés lesz az, amit most láthatnak belőle.

Azt, hogy az ismerősök félelme nem alaptalan, az is bizonyítja, hogy a nézők szavazatai alapján Seherezádé az egyik legunalmasabb figura a luxusbörtönben. Nemrég például csak egy hajszál választotta el attól, hogy Melinda és Bandika helyett neki kelljen távoznia a játékból. Ismerősei szerint jó lenne, ha Gergő tudna erről, vagy legalább újra önmagát adná.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik