Szórakozás

Teljesült Stohl vágya a börtönben

Stohl újra átölelhette a családját. A színész-műsorvezetőt édesanyja, lánya, Rebeka és kedvese, Ancsika látogatta meg a börtönben.

Teljesült a letöltendő börtönbüntetését töltő Stohl András vágya, szerettei megkapták a látogatási engedélyt. Így a színész több mint egy hónap rabság után újra átölelhette gyermeke édesanyját, Ancsikát, középső lányát, Rebekát, valamint édesanyját, Erzsi nénit.

Ruttner György, Stohl ügyvédje, a Hír24 megkeresésére elárulta, legközelebb egy hónap múlva kerülhet sor újabb látogatásra, de a népszerű műsorvezető addig is naponta 10 percet beszélhet a családjával telefonon. Az ügyvéd hozzátette, nagyon várták már a személyes találkozást, Ancsikát megviselték a rácsok mögött töltött percek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stohl András október 5-én kezdte meg tíz hónapos letöltendő börtönbüntetését a Kozma utcai intézetben. Ügyvédje nemrég elmondta, a színész lassan kezdi megszokni a börtönéletet. Egy hét alatt kialakította saját napirendjét: idejét tévézéssel – minden nap megnézi az RTL Klub Reggeli című műsorát -, olvasással és naplóírással tölti. Pár napja már munkát is kapott: raktárosként dolgozik, emellett nagyon várja a délutáni sétákat és rendszeresen látogatja a konditermet is. Célja ugyanis, hogy a börtönben töltött hónapok alatt egészségesebb életre szoktassa magát, és letegye a cigarettát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik