Szórakozás

Stohl megijedt, hogy HIV-fertőzött

A műsorvezető egy francia színésznővel folytatott viszonya után kétségbeesetten ment vizsgálatra, ugyanis azt gondolta, HIV-fertőzést kapott.

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan a boltok polcaira kerül Szalai Vivien Stohl Őszintén című könyve, melyben meglepő dolgokat árul el a színész-műsorvezető pályájáról és magánéletéről.A legújabb, nyilvánosságra került részlet szerint Stohl volt idő, mikor azt hitte, HIV-fertőzött.

Egy francia színésznővel folytatott alkalmi viszonya után esett kétségbe a népszerű műsorvezető, mert a nő az együttlét után el kezdett zokogni, és mivel abban az időben kezdődött az AIDS-hullám Európában, amikor ez a viszony történt, így nagyon megijedt, mert úgy érezte, hogy azért sír a nő, mert megfertőzte őt. Buci hazajött Franciaországból, két hetet kellett várnia arra, hogy megcsináltathassa az AIDS-tesztet. Nem mondták meg neki rögtön az eredményt. Leültették, több perc telt el, ő pedig azt hitte, hogy azért húzzák az időt, mert nehezen mondják el neki, hogy pozitív lett az eredmény. Ettől teljesen kiborult – árulta el Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén Szalai Vivien, aki hozzátette: a teszt természetesen negatív lett.

Stohl az írónő szerint retteg a haláltól, ezért mindent igyekszik maximálisan megélni. A színész ezzel magyarázta volt felesége mellett folytatott nőügyeit, félrelépéseit is – írja a STOP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik